Baas Makelaars

Dorpsstraat 57
4661 HM Halsteren
Tel: 0164-683842
info@baasmakelaars.nl
Hof van Steenbergen, 4651 CB Steenbergen Koopsom € 299.000,- v.o.n.
Hof Van Steenbergen in Steenbergen 4651 CB

Omschrijving

Een nieuwbouwwoning op een rustige, groene en kindvriendelijke plek op loopafstand van het gezellige centrum, is dat echt mogelijk? Ja, het is mogelijk in ’t Hof van Steenbergen!
Aan dit groene hof zijn 26 nieuwbouwwoningen gesitueerd in verschillende woningtypen. Dit levert een gevarieerd en levendig beeld op waar degene die er al wonen het zeer goed naar hun zin hebben. De woningen bieden haar bewoners veel comfort en alle voordelen van een nieuwbouwwoning. Energielabel A.

Het kan wel!
Vandaag kopen en morgen wonen in een royale twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning.
• Rustig wonen op loopafstand van het gezellige centrum en haven;
• Eigenaar zijn van een kavel met oppervlakte van circa 279 m²;
• Grote vloeroppervlakte van circa 162 m², inhoud 549 m³;
• Geen kosten koper;
• Geen extra (bouw-)rentekosten, geen dubbele lasten a.g.v. de bouwtijd;
• Een nu wel heel aantrekkelijke koopsom: een vergelijkbare woning vindt u;
niet in Steenbergen!
*De huidige woning wordt dan door Baas Makelaars in de verkoop genomen.

INDELING
Buiten:
De woningen, die allen aan het hof liggen, bieden veel ruimte.
In ’t Hof van Steenbergen is nog 1 twee-onder-éénkapwoning te koop. Deze royale woning is voorzien van een ruime voor- en achtertuin, zodat zodra de zon schijnt u volop kunt genieten! Daarnaast kan men in de garage, die overigens ook vanuit de hal te bereiken is, parkeren. Gebruikt u de garage liever voor andere doeleinden, bijvoorbeeld de ping-pong-tafel van de kinderen of om de motor te stallen, dan kunnen 1 à 2 auto’s op eigen terrein geparkeerd worden.
In de openbare ruimte zijn overigens voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor bewoners en bezoekers.
Binnen:
De riante woonkamer met haar kamerbrede schuifpui biedt volop zicht op de achtertuin. We hebben het gras al voor u gezaaid, zodat u gelijk kunt genieten.
In de erker aan de voorzijde van de woning is de keuken bedacht, zodat u tijdens het kokkerellen ook kunt genieten van het uitzicht op het groene hof.
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ruimschoots gelegenheid voor uw garderobekasten. Hebben u
en uw kinderen de wens voor een speelruimte? Of zoekt u ruimte om uw hobby te kunnen uitoefenen? De woning
is voorzien van een riante, via een vaste trap te bereiken zolder die door de dakkapel niet alleen licht maar ook ruim is. Misschien ook een mooie plek om een of twee extra slaapkamers te realiseren?
Op de verdieping vindt u ook de royale badkamer met een separate douche, ligbad en wastafel. In de hal is er een 2e toiletruimte.

BEREIKBAARHEID
Burgemeester van Loonstraat en haar toekomst In West-Brabant met de A4, de directe schakel tussen Rotterdam en Antwerpen. De centrale ligging van Steenbergen aan deze A4 zorgt voor een nog betere bereikbaarheid en kortere reistijden! Een ander positief gevolg hiervan is dat de gemeente Steenbergen de Burgemeester van Loonstraat tot een duurzaam veilige 30 km zone zal maken.

PRIJZEN
Type C, slechts 1 woning beschikbaar!
V.O.N.-prijs vanaf € 299.000,--, perceel 279m², inhoud: circa 549 m³ (incl. garage).

Neem ook eens een kijkje op www. hofvansteenbergen .nl
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 299.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2009 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 140 m² Inhoud 485 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 96 m² (12.0 m bij 8.0 m) Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, Parkeerplaats, voor 1 auto(s). Totaal aantal 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken GIW Waarborgcertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte