Baas Makelaars

Dorpsstraat 57
4661 HM Halsteren
Tel: 0164-683842
info@baasmakelaars.nl
Suzannaland Fase II, Hoekwoning, 4697 BC Sint-Annaland Koopsom € 229.500,- v.o.n.
Suzannaland Fase Ii, Hoekwoning in Sint-Annaland 4697 BC

Omschrijving

Je bent thuis op Tholen, maar vooral verwant aan charmant Sint-Annaland.
Gemaakt om van Sint-Annaland te genieten.

Thuis in Sint-Annaland.
Charmant Sint-Annaland. Waar je thuis bent en elkaar kent. Waar je samen opgroeit, elkaar waardeert en samen leeft.

Een oase aan het water. Waar dynamische wereldsteden zoals Rotterdam en Antwerpen telkens verrassend dichtbij blijken te zijn, waar de jachthaven jaarlijks vele verheugde en verraste liefhebbers aantrekt die op slag verliefd worden en alle kwaliteiten van Sint-Annaland herkennen, waar iedereen als vanzelfsprekend bijdraagt in een hechte samenleving en elkaar helpt.
Een dorp dat ambitie toont en kiest voor hoge kwaliteit nieuwbouw.
Waar jonge gezinnen verrassend compleet en betaalbaar kunnen wonen, grote gezinnen aantrekkelijk de ruimte krijgen en men kan kiezen voor heerlijk luxe appartementen met adembenemend uitzicht. Suzannaland maakt het, ?Sint-Annaland heeft het.

Omgeven door leven.
Je wilt het beste voor elkaar... en jezelf. Je kiest niet alleen voor wonen, maar vooral voor leven. Je wil ruimte, meer ruimte. Met meer aandacht voor je gezin, dan voor het tijdrovend opknappen van een bestaande woning. Je kiest voor comfort. Nieuwbouw biedt dat volop, met bovendien een opmerkelijk laag energiegebruik.
Leef in Suzannaland. Je buren maakten dezelfde verstandige keuze. Wandel naar het strandje, geniet van de jachthaven, vergeet gerust eens een boodschap want de Jumbo is letterlijk om de hoek, leef je leven in en rond het dorp en ontdek hoe Sint-Annaland nog meer je thuis is geworden dan het al was!
Suzannaland ligt perfect, tussen de bruisende en lonkende jachthaven en het dorp met opmerkelijk, relatief veel voorzieningen.

Brinkwoningen.
Ze staan dwars op de bestaande bebouwing en vormen een prettige afronding van het plein, deze Brinkwoningen. Geïnspireerd op de eerste tien succesvolle woningen van Suzannaland. Net zo compleet, net zo rijk met bouwkundige details en net zo aantrekkelijk en toegankelijk geprijsd.

Bouwnr. 15, perceelsoppervlakte 97 m², koopsom € 229.500,-- v.o.n.
Bouwnr. 18, perceelsoppervlakte 97 m², koopsom € 229.500,-- v.o.n.

Oog voor detail.
De reeds opgeleverde gezinswoningen hebben menigeen verrast. In positieve zin. De aangenaam geprijsde woningen zijn opgeleverd in hoge kwaliteit met spraakmakende details.
Zo voldoen de woningen aan de meest recente energienormen en spreken het bijzondere metselwerk, de vrije keuze in bouwstenen, de details in de luiken, de sprongen in de gevels, de diepe goten en fraaie hoekstenen tot de verbeelding. De toon is gezet!

Uw woning.
Van de woningen in Suzannaland zijn inspirerende A1-tekeningen gemaakt. Zo ontdekt u uw toekomstige thuis in uitgewerkte en gedetailleerde gevelbeelden en forse, inspirerende plattegronden op schaal.
Unieke tekeningen voor ieder type, die een duidelijk beeld geven en alle mogelijke vragen beantwoorden. En anders zijn er altijd die enthousiaste, ervaren en behulpzame makelaars die u geduldig begeleiden door het hele proces.

Dit is uw kans.
Met haar populaire jachthaven, gastvrije horeca en hoog voorzieningenniveau heeft Sint-Annaland een paar flinke troeven in handen.
Dat geeft het dorp veel aantrekkingskracht,
zorgt voor groei en maakt investeren in een koopwoning (zeker met de huidige rente, financieringsmogelijkheden en aantrekkende woningmarkt) bijzonder interessant.

Hulp/vaardig.
Natuurlijk vind u op onze website volop informatie. En anders wel op www.facebook.com/suzannaland, waar u zeer regelmatig geïnformeerd wordt over nieuwe ontwikkelingen. Maar, echt inspirerend is een gesprek met één van de makelaars.
Zij kennen de huidige en toekomstige mogelijkheden en kansen van Suzannaland tot in detail. Een afspraak verheldert... én onthult de vele kansen en (ook financiële) mogelijkheden die wonen in Suzannaland biedt.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 229.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning hoekwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2017 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 97 m² Perceeloppervlakte 174 m² Inhoud 401 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin achtertuin, voortuin Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sint-Annaland Oppervlakte 174 m² Eigendomssituatie Volle eigendom