Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Van Zeylstraat, Welhoek in Oud-Vossemeer 4698 DC

Van Zeylstraat, Welhoek

4698 DC Oud-Vossemeer
Koopsom € 225.000,- v.o.n.
0164-683842

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 101 m² Aantal kamers 3 Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen
Lees meer

Omschrijving

Woning 1: 376 m³, VERKOCHT
Woning 2: 366 m³, VERKOCHT
Woning 3: 376 m³

VVO: 101 m²
BVO: 124 m²

Het rustige groene binnengebied zal een "sfeervolle plattelandse uitstraling" krijgen. Het plan is gebaseerd op een boerderij met erf waarop diverse gebouwen...
Lees meer
Route van naar Van Zeylstraat, Welhoek, 4698 DC Oud-Vossemeer

Omschrijving

Woning 1: 376 m³, VERKOCHT
Woning 2: 366 m³, VERKOCHT
Woning 3: 376 m³

VVO: 101 m²
BVO: 124 m²

Het rustige groene binnengebied zal een "sfeervolle plattelandse uitstraling" krijgen. Het plan is gebaseerd op een boerderij met erf waarop diverse gebouwen staan. Deze gebouwen vormen feitelijk een geheel en geven qua kleur en materiaalgebruik een landelijke sfeer.

Het aanbod aan woningen voor families die nog maar met zijn 2-en zijn is beperkt. De woningbouwvereniging heeft in het dorp diverse kleine woningen staan, hoofdzakelijk bedoeld voor senioren. Deze hoofdzakelijk oudere woningen zijn gebouwd in een tijd dat mensen het normaal vonden dat als je verhuist je woonkamer, keuken en slaapkamer kleiner wordt. Tijden veranderen, ouderen blijven vitaler en willen, als het mogelijk is, ruimer blijven wonen, een mogelijkheid tot slaapkamer en badkamer op de begane grond, een logeer-/werkkamer, onderhoudsvrij en als het kan ook nog eens energiezuinig. In het plan zijn 3 woningen opgenomen die al deze woonwensen in zich hebben.

Een woonkamer met open keuken waarbij de woonkamer een uitzonderlijke woonbreedte heeft van 8 meter vindt u niet snel. Een slaapkamer van 14 m2 op de begane grond of 29 m2 op de verdieping met een aangrenzende badkamer waar zelfs ruimte is voor een bad met een aparte douche is ook uniek. In de ruime entree met daarin opgenomen een ruim toilet en een trap naar de verdieping en plaats voor een mooie garderobe. Op de verdieping kan men bijvoorbeeld een logeerkamer realiseren en een ruime berging.

De woning is in de basis met een slaapkamer en badkamer beneden, maar er kan ook worden gekozen met slaap-/badkamer boven of juist beide. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor extra dakramen boven en op de begane grond.
Er wordt hoogte en sfeer gecreëerd in de keuken (en slaapkamer indien op de begane grond) door de aanbouw met schuine kap.

Levensloopbestendig; betekent dat woningen zo zijn gebouwd dat de bewoners erin kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap. Deze woning zal niet alleen volledig levensloopbestendig zijn maar ook zeer energiezuinig.

Het ontwerp van Welhoek is bedacht als een erf met sfeervol plattelands karakter. Dit geeft extra aandacht voor uitstraling, maar ook kwaliteit en veiligheid. Om deze aspecten te kunnen waarborgen is ervoor gekozen een mandelige weg te realiseren. Die kan worden afgesloten middels een hekwerk passend in de stijl.

Energielabel: A.

Start bouw 2018 en nog één woning in verkoop.

Prijzen:
Woning 1: perceelsoppervlakte 490 m² - VERKOCHT
Woning 2: perceelsoppervlakte 242 m² - VERKOCHT
Woning 3: perceelsoppeRvlakte 223 m² - € 232.500,- V.O.N.
Garagebox: € 14.000,- V.O.N.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 225.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 101 m² Inhoud 376 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 10-10-2027 Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Van Zeylstraat, Welhoek, 4698 DC Oud-Vossemeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.