Baas Makelaars

Dorpsstraat 57
4661 HM Halsteren
Tel: 0164-683842
info@baasmakelaars.nl
Havenstaete, 4615 Bergen op Zoom Koopsom € 335.000,- v.o.n.
Havenstaete in Bergen Op Zoom 4615

Omschrijving

Nog 2 appartementen te koop vanaf €489.000,-- V.O.N.

Het gebouw Havenstaete wordt een indrukwekkende blikvanger aan de waterkant van ScheldeVesting. Veel glas en openheid en moderne strakke lijnen en lichte kleuren bepalen het beeld. Luxe en ruimte zijn de kernbegrippen in de architectuur. Het gebouw kent een stapsgewijze, verspringende opbouw met veel dakterrassen en balkons.

Een fraai uitzicht op het water dat Bergen op Zoom omringt, maar ook op korte afstand van het historische stadshart. Goed bereikbaar in de luwte van de stad.
Elk appartement heeft een vrij en royaal uitzicht over de Binnenschelde. Die kans kon men natuurlijk niet laten liggen. Havenstaete heeft een lichtgebogen vorm, die een weids gebaar maakt naar het omliggende water. Die zuidwestzijde van het gebouw is open, met glazen puien en grote buitenruimtes. De noordoostkant, aan de stadszijde, heeft een meer gesloten karakter. Hier bevinden zich twee centrale entrees met liften. Die ontsluiten per verdieping maximaal drie appartementen, afhankelijk van de woonoppervlakten die bewoners kiezen. Want uiteraard is ook de grootte bespreekbaar in de Havenstaete. Het hele gebouw wordt drempelvrij gebouwd, zodat ook mensen met een mobiele beperking prima uit de voeten kunnen.

Om geïnteresseerden een indruk te geven van de mogelijkheden heeft architect Van den Bergh drie typen appartementen uitgewerkt. De afmetingen daarvan variëren van 100, 150 en 200 m², maar er zijn ook mogelijkheden met tussenliggende metrages. De indelingen laten zien hoe verschillend met de inrichting kan worden omgegaan. Twee of drie slaapkamers, een open keuken of toch een half gesloten, slapen aan de “open” voorkant of liever aan de “gesloten” achterkant, een extra balkon of terras. Zie de plattegronden (grotere plattegronden zijn ter inzage bij ons op kantoor aanwezig) vooral als een uitnodiging om uw inspiratie los te laten op de bijzondere fraaie ruimtes die Havenstaete biedt. De architect en Aannemersbedrijf Van Agtmaal BV treden graag met u in gesprek om uw optimale droomwoning te realiseren.

De appartementen worden compleet opgeleverd met keuken, badkamer, 1 of 2 balkon(s) en/of dakterras met berging en veranda. Parkeren op eigen parkeerplaats in het souterrain waarin ook een eigen berging is gesitueerd.

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 335.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 2016 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 100 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 20 m² (4.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder, Souterrain, voor 1 auto(s). Totaal aantal 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte