Baas Makelaars

Dorpsstraat 57
4661 HM Halsteren
Tel: 0164-683842
info@baasmakelaars.nl
Havenstaete bouwnummer 2.3, Saillant 65, 4615 NC Bergen op Zoom Koopsom € 489.000,- v.o.n.
Havenstaete Bouwnummer 2.3, Saillant 65 in Bergen Op Zoom 4615 NC

Omschrijving

Nog 2 appartementen te koop!!!

Bouwnummer: 2.3
2e woonlaag
Dit appartement wordt onder andere voorzien van:
- woonoppervlakte van ca. 151m²;
- woonkamer met keuken van ca. 52.4 m²;
- 3 slaap-/ werkkamers;
- complete badkamer;
- 2 royale balkons van ca. 14,2 m² en 14,6 m²;
- individuele parkeerplaats en berging in de parkeerkelder;
- prijs € 489.000,-- v.o.n.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Het gebouw Havenstaete wordt een indrukwekkende blikvanger aan de waterkant van ScheldeVesting. Veel glas en openheid en moderne strakke lijnen en lichte kleuren bepalen het beeld. Luxe en ruimte zijn de kernbegrippen in de architectuur. Het gebouw kent een stapsgewijze, verspringende opbouw met veel dakterrassen en balkons.

Een fraai uitzicht op het water dat Bergen op Zoom omringt, maar ook op korte afstand van het historische stadshart. Goed bereikbaar in de luwte van de stad.
Elk appartement heeft een vrij en royaal uitzicht over de Binnenschelde. Die kans kon men natuurlijk niet laten liggen. Havenstaete heeft een lichtgebogen vorm, die een weids gebaar maakt naar het omliggende water. Die zuidwestzijde van het gebouw is open, met glazen puien en grote buitenruimtes. De noordoostkant, aan de stadszijde, heeft een meer gesloten karakter. Hier bevinden zich twee centrale entrees met liften. Die ontsluiten per verdieping maximaal drie appartementen, afhankelijk van de woonoppervlakten die bewoners kiezen. Want uiteraard is ook de grootte bespreekbaar in de Havenstaete. Het hele gebouw wordt drempelvrij gebouwd, zodat ook mensen met een mobiele beperking prima uit de voeten kunnen.

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 489.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement Portiekflat Bouwjaar 2016 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 151 m² Inhoud 455 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Zonneterras Hoofdtuin Zonneterras Oppervlakte hoofdtuin 14 m² (5.5 m bij 2.5 m) Ligging hoofdtuin Zuid Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder, Souterrain, voor 1 auto(s). Totaal aantal 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte