Baas Makelaars

Dorpsstraat 57
4661 HM Halsteren
Tel: 0164-683842
info@baasmakelaars.nl
Kaaistraat 40 A., 4651 BP Steenbergen, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 3.000,- p.m.
Kaaistraat 40 A. in Steenbergen 4651 BP

Omschrijving

500 m² Winkelruimte in het hart van Steenbergen.

Korte beschrijving:
De winkelruimte is 500 m² groot met een pui van circa 11,5 meter breed. De winkel loopt door achter het trappenhuis van de bovengelegen woningen De totale breedte van de winkel is circa 17,5 meter en circa 28,5 meter diep.
De winkelruimte is op dit moment voorzien van een tegelvloer, verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, toilet met wasbak, magazijn, kantineruimte, cv-ketel. De voorzieningen zijn achtergelaten door een vorige huurder en deze worden "om niet" door de verhuurder beschikbaar gesteld. De huidige indeling kan in overleg naar eigen wens aangepast worden.

Ligging:
De winkel is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van het levendige stadje Steenbergen. Steenbergen beschikt over een gevarieerd winkelaanbod met tal van speciaalzaken en filialen van grote ketens als de Hema, Kruidvat, Hans Anders, Pearle, etc.
Steenbergen is goed bereikbaar en is gelegen tussen de A4, A29, N259 en N257. Het inwonersaantal van Steenbergen is een kleine 25.000 inwoners.

Huurprijs:
Er wordt een aantrekkelijke ingroeihuur aangeboden:
* 1e jaar huurprijs € 3.000,- per maand;
* 2e jaar huurprijs € 3.250,- per maand;
* 3e jaar huurprijs € 3.500,- per maand.
Voormelde bedragen zijn exclusief BTW.

Huurbetalingen:
Bij vooruitbetaling te voldoen per maand.

Huurtermijn en aanvaarding:
Huurtermijn in eerste aanleg 5 jaar en 5-jarige verlenging. Afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.
Aanvaarding kan per direct.

Waarborgsom / bankgarantie:
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie dan wel een waarborgsom af te geven ter grootte van drie maanden bruto huurverplichting, te weten drie maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de omzetbelasting.

Parkeren / buitenterrein / achteringang.
Op achtergelegen parkeerterrein zijn circa 10 parkeerplaatsen beschikbaar welke bijgehuurd kunnen worden. Het parkeerterrein is vanaf de winkel bereikbaar middels de achteruitgang.
Aan de achterzijde kan een buitenterrein gecreëerd worden. Daarnaast is het mogelijk om een grotere achteringang te realiseren.

Bestemming:
Het object ligt in het bestemmingsplan "Centrum" en heeft de bestemming centrumdoeleinden o.a. detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoor, praktijk, enz.
Verhuurder wenst de winkelruimte echter enkel te verhuren ten behoeve van detailhandel of horeca (afhankelijk van de soort horeca).

Kadastrale kenmerken:
Kadastrale gemeente: Steenbergen
Sectie: W
Nummer: 2410 en andere percelen.

Energielabel:
De winkelruimte is voorzien van een Energielabel A.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eert drie jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Ingevolgde artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huur
overeenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste voor 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad voor Onroerende Zaken op 17 september 2012 is vastgesteld, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012, aangevuld met voor verhuurder bepaalde aanvullende/afwijkende bepalingen.

Algemeen:
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld goed is met zorg samengesteld. Maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.000,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 500 m² Verkoopoppervlakte 500 m² Frontbreedte 1150 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 02-01-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 500 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1